Digitalized

Innovatív technológiák személyre szabva.

Mit szólnál, ha digitális adatokkal látnánk el a termékedet, akkumulátor és vezetékek nélkül. Ha csökkentenénk az adminisztrációs terheket pusztán egy egyszerű programmal, ha minimalizálnánk a hibaarányokat automatizált szoftverekkel. Ha digitális pincért vagy pénztárt készítenénk, vajon mennyivel egyszerűsödne a vállalkozásod élete?

Technológia intenzív megoldásokat kínálunk bármely szektorból is érkezz! Ne csak eladni akarj, adj valami újat, kínálj vmi hasznosat a terméked mellé, könnyítsd meg és tedd élménnyé a vásárlást.

Kiaknázod a digitalizációt?

Hogy ne gondold túl a digitális innovációt hozunk egy egyszerű példát: partnerünk a textiliparból jött, online marketingben erősített volna, főként a függönyök piacán. Tanácsunkra egy applikációt készítettünk neki AR technológiával, aminek a segítségével a telefonod kamerájára helyezheted az általa forgalmazott függönyöket. Így elég csak lefotóznod, vagy akár kameráznod az ablakodat és a körülötte lévő környezetet hogy lásd, hogyan fog mutatni a függöny.

Egy teljesen új réteget szólítottunk meg, akiket pontosan azonosíthattunk, mélyrehatóan analizálhattuk a tevékenységüket és sokkal egyszerűbbé vált az online vásárlás a partnerünknek és a felhasználóknak egyaránt. A bekerülési költség a publikációt követő egy hónapban megtérült. Azóta egy nemzetközi multi felvásárolta az applikációt.

Neked.
Simple
Kérj konzultációt

Írj nekünk

MSquad

Az MSquad egy olyan startup ami a startupot keresi minden cég életében. A lehetőséget akár a legkisebb vállalkozásokban is, hogy a technológia és a digitalizáció segítségével olyan innovatív megoldást találjunk, ami lebonthatja a növekedésed eddig ismert korlátait. Legyen szó a marketingedről, vagy az értékesítésedről, új csatornákat nyitunk a Vásárlóid kiszolgálására.