socialY

Költesz hirdetésekre? Méred a számokat? Tudod milyen eredményeket hoznak? Egyedi és mobilbarát a weboldalad, profi a logod, gyönyörű kreatív tartalmakat készítesz, analizálsz- tesztelsz és konverziót mérsz. Ha ezek közül legalább kettőnek megfeleltél, még mindig lehetsz béna a neten.

Pécsről indul a MarketingSquad.

Szóval pécsiként nagyon jól látjuk, hogy a helyi vállalkozások hogyan reagálnak a digitális technológiákra: sehogy. Pont. Ezért néhány baráti szívességtől, logoktól és weboldalaktól eltekintve egyáltalán nem dolgoztunk még a helyi környezetünkben technológiai megoldásokkal, ami elgondolkodtató.

Nyilván olnine szolgáltatóként egyébként is előnyösebb piacok felé orientálódunk, de miért ne tehetnénk a környezetünket is fogékonnyá a mai trendekre, miért ne tehetnénk a pécsi cégeket is digitálisan innovatívvá? Persze nem rögtön egy virtuális technológiájú webshopra, digitális pincérre, vagy -recepciósra gondolunk, de idővel akár ez is reális igényed lehet.

inter
seoY

Először is mivel online pontosan mérhető egy-egy kampány pénzügyi mérlege ezért kezdjük azzal, hogy egy jól összerakott webes marketing kombó nem kerül pénzbe, sőt folyton növeli a bevételeidet.. Ugyanis a célzottan elköltött összegek biztosan vásárlássá alakulnak. Természetesen ehhez kell egy jó termék vagy szolgáltatás is, de ismerünk olyan cukrozott fekete színű szénsavas italt ami egy mamutvállalattá nőtt a profi marketing stackjével.

Ha többet olvasnál az online hirdetések alapjairól, hogy miként kezdjük el meghatározni a célközönséged, profilozni a buyer personáidat és végül optimalizálni a kötlségkereted a tényleges vásárlásokhoz, akkor kattints a hogyanra.

Hogyan?

Innováció.

Ha már eléggé kihasználtad az online lehetőségeidet, akkor jöhetnek az egyedi eszközök. Egyik kiemelt ügyfelünk állateledel gyártó, kezdetben az online marketingjében tevékenykedtünk, végül egy a kisállat tulajdonosoknak készült applikációt fejlesztettünk neki, ahova a gazdik közösségi profilokat készíthetnek a kedvenceik számára. Hogy miért? Egyrészt mert az app hasznos és szeretik az emberek, másrészt pedig pontosan meghatározott információkat szerezhetünk a vásárlóikról és egyedi ajánlatokat közvetlenül a célpiacnak juttathatunk el, ráadásul még a brandet is építjük vele. Biztosak vagyunk benne, hogy a te vállalkozásodban is találunk kiaknázatlan technológiai lehetőségeket!

InnovationM

Dumáljunk! Ingyen van

Bármi is érdekeljen, beszélgessünk egyet: a személyes konzultáció az audit és az ajánlattétel Pécsett teljesen ingyenes.

MSquad

Az MSquad egy olyan startup ami a startupot keresi minden cég életében. A lehetőséget akár a legkisebb vállalkozásokban is, hogy a technológia és a digitalizáció segítségével olyan innovatív megoldást találjunk, ami lebonthatja a növekedésed eddig ismert korlátait. Legyen szó a marketingedről, vagy az értékesítésedről, új csatornákat nyitunk a Vásárlóid kiszolgálására.

Szolgáltatások